Sivut

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Askel uuteen on askel eteenpäin

Moicca c: Olette varmaan huomannu, että nykyään minun blogin nimi on Never say Never, ei Rantakallion asukki. Jos nykyinen nimi ei kuitenkaan "saa kannatusta", niin voin myös vaihtaa nimen takaisin...? Joten, kommentoikaa.
Oon myös saanut uuden pyörän :) Se on valkoinen Suomi Kombi, siinä on kolme vaihdetta (kylläkin vaan mustassa ja valkoisessa värissa on, muut värit on 1 vaihteisia...). Tuossa kuva siitä:



Ihana! Menen varmaan tänään taas pyöräilemään, on kyllä ihan hyvä ajaa! Mutta Nopsani on kyllä enemmän retkipyörä, se on minulle tärkeetä. Joten luultavasti jossain vaiheessa käytän molempia :) En halunnut Jopoa sen takia, koska Jopo ei ole yhtään retkipyörä, ainakaan muiden kommenttien mukaan. Vaihteet oli siksi tärkeät!



Tänään koulussa me "vähäsen" ihmeteltiin, että onpa vaikee koe. Sitten yksi poika huomasi, että meillä oli edessä yhden luokan ylempien koe... Sitten tehtiin ihan meän koe...

XoXo, Siiri

1 kommentti:

  1. Nimi on hyvä blogilla ja muutenki hieno uudistus! Itekki uudistin ja sitten taustasta tuliki samnlainen ku sulla, mutta erivärinen:(

    viltsunviserrykset.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista ♥