Sivut

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Nyt kävi TUURI!









Toissapäivänä siis lähettiin mummon kanssa mummon ystävän luokse, tarkoituksena oli olla siellä kaks yötä ja käydä torstaina Tuurissa & Miljoonativolissa. Oli tosi hauskaa, kyläkaupan ostoksista tulee erikseen postaus varmaan huomenna. Ja lähes kaikki tivolikuvat on ottanu mummo, kun minä olin koko ajan jossain laitteessa!
Parhaat laitteet oli Twister, Tropical Trip ja jotenkinpäin Walter, joka ei ollu enää niin hurja kun ennen. Kävin kaikissa hurjimmissa laitteissa! Pirata oli hirveä, hyrr! Jos on huimapää, kannattaa mennä. Samanlainen kun Särkänniemen viikinkilaiva...




Olinpas kuin olinkin myös Sariola Towerissa, joka ei ollu niin paha kuin luulin! Tuo kiikkujutska oli kiva, sopii sellaisillekin jotka ei halua mennä kaikista hurjimpiin laitteisiin! Kummitusjuna ei ollu kovin pelottava, mutta enpäs kerro enempää...




Jossakin aulassa oli tuommosia ihania parvekkeita c:

Yritän nyt oikeesti tihentää näitä postausvälejä ja kirjotella ihan muuten vaan vaikka päivänasusta tai sellaisista. Jospa sitten noita lukijoitakin alkais tulemaan enemmän.

Kommentoikaa - Pidänkö pilvitaustan vai vaihdanko valkoseen? En osaa päättää...

xoxo Siiri

P.S. Tein uuden bannerin - LIKE or DISLIKE?
P.P.S. Luokkakaverini Hannen blogi - http://hannenhauskuudet.blogspot.fi/  --  Rakkaan mummoni (♥) blogi - http://eevamummo.blogspot.fi/   --   Kirjekaverini "Maran" blogi - http://summeroflove-mara.blogspot.fi/   --   Kirjekaverini Juulin nukkeblogi - http://prettydollsblog.blogspot.fi/  --   Kiitos jos kurkkaat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnista ♥