Sivut

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Punkaharju



Lauantai: Mentiin Punkaharjuun. Matkalla pysähdyttiin Savonlinnaan, jonne jätin sydämeni ♥ Ihanat kadut, kaunis ranta - kuin toinen maailma! Käytiin Olavinlinnassa joka oli tosi mielenkiintonen ja välillä niitä kierreportaita pitkin ylös meno pelotti!
Yövyttiin semmosessa hotellissa, josta tykkäsin. Siellä oli oma saunakin ja sen tehot oli kyllä aiika isot... En heittäny yhtään kertaa löylyä, siellä oli ihan tarpeeks kuuma...















Sunnuntai: Käytiin Kesämaassa. Se oli kyllä elämys, tykkäsin tosi paljo! Kaikista parhainta oli Koskirengasliuku (jos sen nimi nyt edes tuo on). Kannattaa laskea siitä keltasella renkaalla, ihan parasta! Mutta kyllä mäkin laskin muuten kahvallisella renkaalla, mutta kaks viimestä kertaa kokeilin keltasella, perfecto!
Kioskilla on hyvät jäätelöt, otin kaksi palloa: mango-melonin ja suklaan.
Syötiin Scan Burgerissa, otin Juustoaterian. Hampurilaisesta jäi iihan pieni pala jota en jaksanu syödä, oli kyllä täyttävää. Ja tykkäsin kyllä!



                                        








Maanantai: Me tehtiin melkeen ei mitään. Päivällä käytiin äitin kanssa kävelyllä, mutta sitten eipäs paljo muuta oltu tehtykään.

Tiistai: Tänään lähettiin. Nuo^^ kuvat on tältä päivältä, Saimaan rannalta jossa myös uitiin.

Huomenna siis mummon kanssa Tuurin matkalle, kaksi yötä vietämme siellä :) Seuraava postaus onkin sitten Tuuri special!

xoxo Siiri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnista ♥